Inspire · Connect · Develop
7 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht

Haal het beste uit je leveranciersrelaties!

geplaatst op maandag 10 februari 2020

Vested-CoE

Nevi is het Center of Excellence voor Vested.

Vested® is een van de Sourcing Business Models (SBM) en een relatief nieuwe kijk op inkopen. Deze methodiek wint steeds meer aan interesse, niet alleen bij inkopers, maar ook bij verkopers en de business. Het is ontstaan in de Verenigde Staten op basis van het onderzoek van Kate Vitasek. Het is een nieuwe denk- en werkwijze, met als doel hoogwaardige samenwerking tussen organisaties in te richten die échte win-win relaties mogelijk maakt. 

En waarbij de betrokken organisaties zich op basis van gelijkwaardigheid committeren aan elkaars succes. Wanneer goed toegepast, bevordert een Vested-aanpak een omgeving die innovatie stimuleert, resulterend in verbeterde service, lagere kosten en voor beide partijen waarde die daarvoor nog niet bestond. 

De methode wordt met name succesvol ingezet in die situaties waarbij nog niet helemaal vaststaat wat betrokken organisaties precies van elkaar nodig hebben, maar waar de noodzaak van samenwerking wel vaststaat. Het biedt de mogelijkheid om vanuit gelijkwaardigheid de ‘toekomst te contracteren’.

Meer weten

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Addvue logo
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755
logo_het_NIC 2017_def
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
Logo Negometrix black
Logo_Highres_horizontal CM Partners
CTM (1)
Proactis_logo
MVO-register
logo Qando new