Inspire · Connect · Develop
7, 8 en 9 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Een virtuele boodschap van de sprekers voor jou!

geplaatst op donderdag 19 maart 2020

We hadden er zo naar uitgekeken: om vandaag ruim 300 Contractmanagers en inkoopprofessionals te ontvangen in Utrecht. We maken een bijzondere tijd door met elkaar. Een aantal sprekers die je anders vandaag live had gezien, hebben een boodschap voor jou.
 

 
Graag zien we je alsnog op de Contractmanagementdag later dit jaar, op woensdag 7 oktober 2020 in de Fabrique, Utrecht.
 
Voor nu wensen wij je veel sterkte, succes en vooral gezondheid toe.
 
Team Nevi
 
Blijf op de hoogte van ontwikkelen en tips via nevi.nl/corona.

 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Een virtuele boodschap van de sprekers voor jou!' (96)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Cryptocurrency rates are breaking records

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tiodroncountmenom.ga

Geplaatst door tes op donderdag 24 juni 2021

Cryptocurrency rates are breaking records

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tiodroncountmenom.ga

Geplaatst door tes op donderdag 24 juni 2021

Cryptocurrency rates are breaking records

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tiodroncountmenom.ga

Geplaatst door tes op donderdag 24 juni 2021

Cryptocurrency rates are breaking records

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tiodroncountmenom.ga

Geplaatst door tes op donderdag 24 juni 2021

Cryptocurrency rates are breaking records

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tiodroncountmenom.ga

Geplaatst door tes op donderdag 24 juni 2021

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Logo Negometrix black
Addvue logo
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
logo_het_NIC 2017_def
CTM (1)
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755