Inspire · Connect · Develop
7, 8 en 9 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Nieuws rondom alle COVID-maatregelen

geplaatst op woensdag 30 september 2020

Covid 19 vierkant

Door de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te perken, moeten we helaas voor het Nevi Contractmanagement Festival enkele aanpassingen doen.

De belangrijkste aanpassing is dat we op woensdag 7 oktober, inplaats van 140 maar 30 gasten live kunnen verwelkomen. Dat is jammer, maar het is noodzakelijk. Immers, veiligheid staat voorop. De deelnemers die dit betreft worden persoonlijk geïnformeerd. Nieuwe aanmeldingen voor live-deelname kunnen we helaas niet meer verwerken. Uiteraard is het wél mogelijk om virtueel deel te nemen.

 

Gelukkig blijft het programma ongewijzigd; je kunt gewoon de sessies volgen die je zelf hebt uitgekozen. Je kunt jouw eigen programma samenstellen via Networkapp.  Daarmee kun je ook jouw zelf samengestelde programma volgen en natuurlijk, het woord zegt het al, netwerken met de andere deelnemers.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Nieuws rondom alle COVID-maatregelen' (0)

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Logo Negometrix black
Addvue logo
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
logo_het_NIC 2017_def
CTM (1)
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755