Inspire · Connect · Develop
7 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht

Locatie & bereikbaarheid

LOCATIE

De Nevi Contractmanagementdag vindt plaats in Polar/ Mediaplaza van de JaarBeurs Utrecht.

Het adres is Mediaplaza, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Meer weten over bereikbaarheid en parkeren bij de Jaarbeurs

Jaarbeurs en MVO | Wij gaan voor een ijzersterke en duurzame Jaarbeurs
Duurzaamheid speelt een rol in alles wat we doen. Zo werken we altijd aan de juiste omgeving voor elke beurs, evenement, congres of vergadering. Hierbij streven we naar de perfecte balans tussen mens, milieu en maatschappij.  

Zonnepanelen
Met bijna 1.400 zonnepanelen op het dak van het Beatrixgebouw kunnen we met trots zegen dat wij in het bezit zijn van een van de grootste zonnedaken van de provincie Utrecht. 
 
JINC
JINC helpt jongeren op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt; door beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleveren van (sociale) vaardigheden en werkshop over ondernemerschap te faciliteren. Wij geven deze jongeren een kijkje in het werkveld door het bieden van bliksemstages. Daarnaast verzorgen we sollicitatietrainingen.
 
Léon
Sinds 2008 hebben we een speciale band met het plaatsje Léon in Nicaragua. We helpen daar samen met gemeente Utrecht een beurscomplex te ontwikkelen. Hiervoor assisteren we ter plaatse ondernemers in Léon bij het opzetten van een beurspark, geven we advies en hebben we de aankoop voor de grond gestimuleerd en financieel ondersteund.
 
Koude en warmte opslag
We maken gebruik van een Koude Warmte Opslag (KWO). De energie die we opslaan in de bodem, gebruiken we bijvoorbeeld om in de winter het gebouw te verwarmen of in de zomer te koelen.

Stichting Jong Ondernemen
Als partner van Jong Ondernemen helpen we jongeren hun ondernemende kant te leren kennen, te ontwikkelen en hun talent te ontplooien. Stichting Jong Ondernemen helpt het onderwijs goed te laten aansluiten op maatschappij en bedrijfsleven: iedereen is ondernemer van zijn eigen toekomst.

Afval verminderen
Ons doel is om in 2020 geen afval meer te produceren, door 100% te scheiden en grondstof de basis te laten zijn voor nieuwe producten. Zo staan er bijvoorbeeld afvalbakken binnen Jaarbeurs die papier, plastic en restafval scheiden en maken we gebruik van recyclebaar papier.
 
Green Key-certificaat
We zijn al voor het vijfde jaar op rij in het bezit van het gouden Green Key-certificaat; het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. 

Maar er is meer...
En dat is zeker niet alles. Zo zijn al onze 52.000 lichtpunten energiezuinig, hebben we waterbesparende closets en kranen, zijn we volledig over op groene stroom en heeft onze parkeerplaats oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Addvue logo
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755
logo_het_NIC 2017_def
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
Logo Negometrix black
Logo_Highres_horizontal CM Partners
CTM (1)
Proactis_logo
MVO-register
logo Qando new