Contractmanagementdag 2019
21 maart 2019, Mediaplaza/Polar Jaarbeurs Utrecht

Doe mee aan het onderzoek Contractmanagement

geplaatst op dinsdag 18 december 2018

Drukw NEVI 2017 MR-5

Dit jaar doen we weer onderzoek naar de stand van zaken bij contractmanagement. Het is een vervolg op onderzoeken uit 2009, 2011, 2013 en 2015. Onderzocht wordt de professionaliteit waarmee organisaties contractmanagement inrichten en uitvoeren. Het onderzoek inventariseert in hoeverre organisaties contractmanagement gestructureerd opzetten en daaruit concrete baten weten te realiseren dan wel risico’s weten te minimaliseren. Ook besteden we aandacht aan trends en technologische ontwikkelingen. Meedoen met het onderzoek?
 

 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Doe mee aan het onderzoek Contractmanagement' (0)

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM