Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Deelsessies

Laat een robot het werk doen – RPA inzetten voor Contractmanagement

Spreker(s): Marijn de Leeuw | Johan van der Blom

Genoeg van alle kliks, overtypen, lijstjes bijhouden en steeds informatie uit verschillende systemen moeten halen? Tijdens deze deelsessie laten we aan de hand van een aantal klantcases de mogelijkheden van Robotic Proces Automation zien. »

Lessons learnt voor Contractmanagers Jurisprudentie 2018

Spreker(s): Mr. dr. ing. Maarten van Stekelenburg

In 2018 bood de rechtspraak weer een aantal interessante zaken met uitspraken waar iedere contractmanager zijn / haar voordeel mee kan doen. We presenteren een aantal opvallende uitspraken en geven een samenvatting van de lessen die daaruit te trekken zij »

Van Integrated naar een Vested overeenkomst

Spreker(s): Marjolein Kurstjens | Kyrsa de Bruine

In deze deelsessie nemen PwC en ISS je mee in hoe zij van een strategisch partnership naar een Vested-contract zijn gekomen en wat zijn ze daarin tegen gekomen en hebben zij geleerd? »

Beter contractmanagement in het Sociaal Domein met behulp van data analytics

Spreker(s): Paul van Lieshout | Kim op 't Hoog | Niels van Bruggen

Samen met de gemeente Almere heeft Significant een dashboard voor het sociaal domein ontwikkeld met als doel beter contractmanagement door meer en actueel inzicht. »

Wat kan Artificial Intelligence betekenen voor contractmanagement?

Spreker(s): Wouter Crul

In deze sessie laten we je zien dat het gebruik van AI het potentieel heeft om de manier waarop organisaties contracten aangaan te verbeteren - en wel op drie manieren »

De zin en onzin van leveranciersbetrokkenheid bij het ontwerpen van contracten

Spreker(s): Robert Suurmond

We gaan de belangrijkste factoren langs die ervoor kunnen zorgen dat de kennis van leveranciers effectief wordt geïntegreerd in het ontwerp van nieuwe producten en diensten. »

Adaptief contracteren: een nieuwe manier van organiseren

Spreker(s): Hans de Wit

Adaptief contrateren vindt plaats op twee niveaus: het uiteindelijk contract met de zichtbare uitvoering zelf en het proces zelf om te komen tot die contracten en uitvoering. »

Een (raam)contract met duurzame impact

Spreker(s): Robert van den Brink

In deze deelsessie delen we de methodiek en eisen in het contract die ook zeer relevant zijn voor andere gemeenten. We schetsen het proces en de betrokkenheid van contractmanagement naar de totstandkoming van het raamcontract en delen onze eerste ervaring »

Sociaal Domein: de governance en nieuwe rol van de contractmanager

Spreker(s): John Weinstock

Wat is de rol van de contractmanager en welke stappen zijn handig om te nemen in dit dynamieke proces binnen de gemeente? »

Samenwerking in contractmanagement, onze zorg

Spreker(s): Waldo van Suchtelen

Deze deelsessie richt zich met name op het belang dat partijen hechten aan samenwerking en de mate waarin zij daaraan vormgeven door invulling er aan te geven in het contractmanagement proces. »

InnovA58: van innovatieve doelstellingen en ambities naar het contract

Spreker(s): Jasper van de Hoef

Hoe kom je tot mooie innovatieve ideeën en hoe vertaal je deze in een helder contract voor de markt? Welke contractvorm past hierbij? »

Smart contracts, wat is het en wat kan je er mee?

Spreker(s): Jeroen Naves

In deze deelsessie krijg je uitleg over blockchain en smart contracts, wijzen we je op de punten waar smart contracts juridische implicaties hebben, met welke juridische vraagstukken je rekening moet houden en welk nieuw soort kennis er bij komt kijken. »

Oei ik groei in contractmanagement

Spreker(s): Hans Geus

In deze deelsessie laten woningcorporaties GroenWest en Alwel zien hoe zij stappen zetten in contractmanagement. Hoe zorgen zij ervoor dat de contractpartij de ambities en (toekomstige) uitdagingen begrijpt, maar ook hoe zij ervoor zorgen dat de contractp »

Contractmanagement - #Hoedan? Van theorie naar praktijk! IS VOL

Spreker(s): Istvan Haarman | Danielle Huizing

Onze overtuiging is dat dit succesvol is door contractmanagement vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid te benaderen. Een goede samenwerking met de leverancier en de interne organisatie is hierin de sleutel. »

De innovatieve contractmanager IS VOL

Spreker(s): Wim van Eck | Peter Streefkerk

In deze sessie kijken we samen met jullie welke gevolgen dit gaat hebben voor ons vakgebied. Beschik ik als contractmanager nog wel over de juiste competenties? »
Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM