Inspire · Connect · Develop
Dé vakdag voor contractmanagers

Praktische informatie & prijzen

DATUM
19 maart 2020  (09.00 - 20.00 uur)

ORGANISATIE
De Nevi Contractmanagementdag 2020 wordt georganiseerd door Nevi in samenwerking met CRICS.

PRIJZEN 2020
Ben je lid van Nevi dan betaal je voor de dag € 249. Deze prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel en dinerbuffet en exclusief btw.

Ben je geen Nevi-lid? Dan betaal je de prijs van € 399. Of je kunt natuurlijk ook direct Nevi Member Professional worden, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

BEZOEKERSPROFIEL
De bezoekers van de Contractmanagementdag zijn contractmanagers, -beheerders en inkoopprofessionals vanuit diverse branches en diverse niveaus. Het is een dag voor het contractmanagement en is dé dag van de contractmanager. Gemiddeld komen er zo’n 300 deelnemers naar deze dag. Het merendeel van de deelnemers komt uit de industrie, zakelijke dienstverlening of publieke sector. Maar ook andere sectoren zijn goed vertegenwoordigd.

Doelgroep is de contractmanager en -beheerder in de praktijk, die zich bezighoudt met het tactisch niveau van contractmanagement. Daarnaast zien we een groeiend aantal ZZP-ers die deze dag gebruiken om nieuwe kennis tot zich te nemen en aan een netwerk bouwt.

INFORMATIEMARKT
De deelnemers aan de contractmanagementdag worden ontvangen in de centrale ontvangsthal. Hier vindt de registratie van de deelnemers plaats, wordt een informatiemarkt met stands georganiseerd en komen de bezoekers samen tijdens de vele netwerkmomenten. Deze ruimte biedt de partners dus volop de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met de doelgroep. Daarnaast is er aan het einde van de dag nog een lopend buffet.

CONTACT
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met:
Nevi Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - E-mail info@nevi.nl

VRAGEN SPONSORING OF ADVERTEREN?
Nevi (088) 33 00 700

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By: