Inspire · Connect · Develop
7, 8 en 9 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Praktische informatie & prijzen

DATUM
Naar aanleiding van de maatregelen rondom het corona-virus wordt de Contractmanagementdag verplaatst naar woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 oktober 2020.

Dit jaar is er dan ook niet een programma voor een dag, maar voor 3 dagen. Per dag kun je ervoor kiezen om online bij te wonen (ochtend en/of middag). Op 7 okober is er ook (beperkt)de mogelijkheid om in de ochtend live aanwezig te zijn bij de Keynote sprekers.

ORGANISATIE
Het Nevi Contractmanagement Festival 2020 wordt georganiseerd door Nevi in samenwerking met CRICS.

PRIJZEN NEVI Contractmanagement Festival 2020
NEVI Leden
Ben je lid van Nevi en neem je virtueel deel dan betaal je € 99,-. Deze prijs is exclusief btw.
Ben je lid van Nevi en neem je live deel op 7 oktober en virtueel op 8 en 9 oktober dan betaal je € 199. Deze prijs is inclusief lunch en drankjes, exclusief btw.

Geen Nevi-lid?
Dan betaal je de prijs van € 249 incl. live deelname op 7 oktober of € 149,- voor de virtuele deelname. Of je kunt natuurlijk ook direct Nevi Member Professional worden, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

BEZOEKERSPROFIEL
De bezoekers van de Contractmanagementdag zijn contractmanagers, -beheerders en inkoopprofessionals vanuit diverse branches en diverse niveaus. Het is een dag voor het contractmanagement en is dé dag van de contractmanager. Gemiddeld komen er zo’n 300 deelnemers naar deze dag. Het merendeel van de deelnemers komt uit de industrie, zakelijke dienstverlening of publieke sector. Maar ook andere sectoren zijn goed vertegenwoordigd.

Doelgroep is de contractmanager en -beheerder in de praktijk, die zich bezighoudt met het tactisch niveau van contractmanagement. Daarnaast zien we een groeiend aantal ZZP-ers die deze mogelijkheid gebruiken om nieuwe kennis tot zich te nemen en aan een netwerk bouwt.

INFORMATIEMARKT
De live-deelnemers aan het Contractmanagement Festival op 7 oktober worden ontvangen in de centrale ontvangsthal. Hier vindt de registratie van de deelnemers plaats, wordt een informatiemarkt met stands georganiseerd. Deze ruimte biedt de partners de mogelijkheid om Corona-proof persoonlijk in contact te komen met de doelgroep.

CONTACT
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met:
Nevi Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - E-mail info@nevi.nl

VRAGEN SPONSORING OF ADVERTEREN?
Nevi (088) 33 00 700

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Addvue logo
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755
logo_het_NIC 2017_def
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
Logo Negometrix black
Logo_Highres_horizontal CM Partners
CTM (1)
Proactis_logo
MVO-register
logo Qando new