Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Deelnameprijs

Deelnameprijs
Ben je lid van NEVI dan betaal je voor de dag € 249. Deze prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel en dinerbuffet en exclusief btw.

Ben je geen NEVI-lid? Dan betaal je de prijs van € 399. Of je kunt natuurlijk ook direct NEVI Member Professional worden, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Elke volgende collega ontvangt 10% korting op deelname.
Hoe werkt het? Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan 5 collega's een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit congres.

Betaling per factuur
Het is alleen mogelijk om te betalen per factuur. De factuur ontvang je voor aanvang van het congres. Deze dien je binnen twee weken na ontvangst te voldoen. Vergeet bij registratie niet jouw PO-nummer te vermelden als dit nodig is? Achteraf wijzigen is niet mogelijk.

Annuleren/ naam wijzigen/ afmelden
Op deze dag zijn de Algemene Voorwaarden van NEVI van toepassing. Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening
gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van de netwerkactiviteit worden geen kosten in rekening gebracht
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit wordt € 75 in rekening gebracht
  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

Jouw plaats mag natuurlijk altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact op met NEVI Klant Contact Center: (088) 33 00 700 of info@nevi.nl.

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM