Contractmanagementdag 2018
22 maart 2018, Supernova Utrecht

Locatie en route

SuperNova is dé ontmoetingsplek van Nederland, waar men kennis deelt en vermenigvuldigt. Het congrescentrum SuperNova biedt een omgeving die mensen in staat stelt vooruit te kijken en zich open te stellen voor nieuwe inzichten. www.jaarbeurssupernova.nl

Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Tel: +31(0)30 295 58 81

Bereikbaarheid
Jaarbeurs Utrecht is gelegen in het hart van de stad Utrecht, nabij Centraal Station Utrecht.Jaarbeurs Utrecht is het gemakkelijkst te bereiken met de trein of via P + R Utrecht.
Meer informatie over bereikbaarheid

Parkeren
Jaarbeurs beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) met een maximum van €16,- per dag. Na 24 uur betaal je per dag. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist je dat je ook vooraf een parkeerplaats kan reserveren? Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en je bent voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk 15,- euro.

(De online boekingstool voor parkeren werkt het beste als deze wordt geopend in Google Chrome of Internet Explorer.)

> Meer informatie over parkeren of parkeerplaats reserveren bij Jaarbeurs Utrecht

Waar parkeren?
Afhankelijk van waar je moet zijn in het Jaarbeurscomplex kun je beoordelen waar je het beste kunt parkeren. Bekijk hiervoor de plattegrond. Ga je naar een bijeenkomst in het Beatrixgebouw of breng je een bezoek aan de binnenstad, dan adviseren we om te parkeren op P1 of P3.

Mindervaliden
In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor mindervaliden. Je kunt met je mindervalidenkaart op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bekijk op de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor je bezoek.

Elektrische oplaadpunten
Op parkeerterrein P1 en P4 van de Jaarbeurs vind je oplaadpunten voor elektrische auto's. 

 

 

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
Logo Black
Logo_Mitopics (002)
LOGO - AddVue@10x