Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Locatie en route

Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Media Plaza is opgebouwd uit 20 foyers en sessiezalen. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter. www.jaarbeurs.nl/mediaplaza

Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Tel: +31(0)30 295 58 81

Bereikbaarheid
Jaarbeurs Utrecht is gelegen in het hart van de stad Utrecht, nabij Centraal Station Utrecht. Jaarbeurs Utrecht is het gemakkelijkst te bereiken met de trein of via P + R Utrecht.
Meer informatie over bereikbaarheid

Parkeren
Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Na 24 uur betaal je per dag.
Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist je dat je ook vooraf een parkeerplaats kan reserveren? Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en je bent voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50. Parkeerplaats reserveren.

(De online boekingstool voor parkeren werkt het beste als deze wordt geopend in Google Chrome of Internet Explorer. De boekingstool werkt helaas niet op iOS-systemen)

Mindervaliden
In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor mindervaliden. Je kunt met je mindervalidenkaart op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bekijk op de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor je bezoek.

Elektrische oplaadpunten
Op parkeerterrein P1 en P4 van de Jaarbeurs vind je oplaadpunten voor elektrische auto's. 

 

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM