Contractmanagementdag 2019
21 maart 2019, Mediaplaza/Polar Jaarbeurs Utrecht

Tom Twisk

Owner, trainer & coach INNERLAND

Tom Twisk

Tom Twisk is internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Hij heeft mensenkennis, een sterk analytisch vermogen en hanteert een praktische aanpak. Hij weet bij mensen de kern van het probleem te raken en hen te ondersteunen bij het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling. ‘Mensen kunnen meer dan ze denken.’

Tom is actief als trainer, coach en sparringpartner, met als focus persoonlijke en professionele groei.

Sinds 6 jaar begeleidt Tom ook inkopers op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hij is verbonden aan NEVI en Maastricht University en begeleidt namens hen sinds 5 jaar als supervisor/trainer inkoopmanagers/-directeuren die het Procurement Leadership Programme (voorheen NEVI 3) volgen. Verder verzorgt hij de NEVI-programma’s: Leiderschap met impact, Vergroot je impact en NLP voor inkoopprofessionals.

De missie van Tom is mensen inspireren om het maximale uit zichzelf te halen. Hij wordt gedreven door grote betrokkenheid bij mensen en hun mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Hij weet hen vanuit passie te inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen kracht. Hij laat zien en ervaren dat de combinatie ‘succesvol zijn’ en ‘jezelf zijn’ haalbaar is.

« Ga terug naar de lijst

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By: