Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Wouter Crul

Director Data Science ORTEC

Wouter Crul
Wouter werkt als directeur Data Science bij ORTEC, een gerenommeerd optimalisatiebedrijf,  om jouw digitale ambities te matchen met inspirerende datawetenschap. Of het nu gaat om strategizing, resourcing, training, het aansturen van uw data science-capaciteiten met machine- en deep learning-expertise of om jou eenvoudig te helpen bij het implementeren van de beste algoritmen, ORTEC Data Science levert jouw datagedreven strategie.
 
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van toonaangevende digitale en supply chain-concepten in de sectoren Retail, Consumer Goods en Consumer Electronics. Veel projecten op het aansturen van effectieve veranderingsagenda's op basis van de interactie tussen IT, bedrijfsprocessen en bedrijfsmodelaspecten van transformaties.

Wouter geniet vooral van de uitdaging om organisaties flexibeler en innovatiever te maken. Net als bij de sportteams die ik coach, kijk ik voortdurend naar mogelijkheden om het concurrentievermogen te verbeteren en persoonlijke vaardigheden van mijn (uitgebreide) team te ontwikkelen.

Deelsessies

« Ga terug naar de lijst

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM