Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Robert van den Brink

Contractmanager bij Ingenieursbureau gemeente Amsterdam

Robert van den Brink

Bomen zijn mijn passie! Hoe zorgen we ervoor dat bomen goed groeien in de stad en op de juiste wijze worden onderhouden? Daar ligt altijd de uitdaging. Geen boom is het zelfde en dit vraagt specifieke eisen in het stedelijk gebied. Hoe manage je dit? Mijn kracht ligt in het vertalen van beheer en projectwensen naar een praktisch, strategische en tactische aanpak hiervan. Of het nu gaat om het inregelen van het dagelijks onderhoud of advies geven in projecten voor de juiste inrichting van groeiplaatsen.

Als een vrolijk open persoon ben ik creatief, een verbinder tussen mens en organisaties en een echte teamspeler. Ik ben in staat om op diverse niveaus te communiceren met betrokkenen.

Samenwerking tussen opdrachtgever, directie, toezicht en aannemer om het juiste resultaat te halen. Opdrachten tot ieders tevredenheid af te ronden, geeft mij energie.

Mijn werkervaring ligt de afgelopen 10 jaar in het adviseren van projecten, toezicht houden, directievoering en aansturing in het opstellen van contracten ten behoeve van bomen. Een werkbare praktische opdracht voor opdrachtnemer en opdrachtgever, die aansluit op het geldende beleid en uitgangspunten van een gemeente.
Op basis van mijn ruime werkervaring in het vakgebied bomen ben ik uitstekend in staat om praktijk en opdracht samen te brengen.

Deelsessies

« Ga terug naar de lijst

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM