Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Bas Nijhuis

Internationaal scheidsrechter betaald voetbal

Bas Nijhuis

De internationaal arbiter Bas Nijhuis (Enschede, 1977) neemt als spreker jou letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage.

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. 

Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. 

In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos - Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden. waaronder een groot aantal (kwalifcatie-)interlands. 

Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het runnen van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor Stichting Doelpunt. 

In zijn nieuwe spraakmakende boek "Niet zeiken, voetballen!" (oktober 2017) neemt Bas Nijhuis de lezer mee op een even avontuurlijke als hilarische reis achter de schermen van arbitrage, met kostelijke anekdotes over wereldtoppers als Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez.

 

Keynote:

  • Keynote: Bas Nijhuis - Internationaal scheidsrechter betaald voetbal

« Ga terug naar de lijst

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM