Contractmanagementdag 2020
maart 2020, Jaarbeurs Utrecht

Dr. Dominik Mahr

Associate Professor bij Maastricht University en wetenschappelijk directeur van Service Science Factory

Dr. Dominik Mahr

Dominik Mahr  is Universitair hoofddocent Marketing and Supply Chain Management, School of Business and Economics bij Maastricht University en wetenschappelijk directeur van Service Science Factory.

Zijn onderzoeksinteresses richten zich op bedrijfsinnovatieprocessen en -resultaten bij het samenwerken met één of meerdere externe partners. In overeenstemming met de Service-Dominant-logica, beschouwt hij (interne) klanten en leveranciers als dergelijke partners, die fungeren als kennisbron voor organisaties en gemachtigd zijn om waarde te creëren met organisaties. Organisaties moeten een speciale reeks co-creatie-mogelijkheden ontwikkelen om externe kennis te stimuleren, selecteren en integreren. Hoewel het co-creatieproces via meerdere communicatiekanalen kan plaatsvinden, legt zijn onderzoek de nadruk op technologiegedreven media zoals netwerken, experts en mobiele kanalen.

Zijn onderzoeken hebben betrekking op strategische marketing, marketingonderzoek, management, innovatiemanagement, gedrag in organisaties en serviceonderzoek.

Keynote:

  • Keynote: bol.com & Hackathon
  • Hackathon: Contracten van Innovatie vraagt Innovatie van Contracteren

« Ga terug naar de lijst

Join the conversation

#cmdag18

Powered By:
Logo_NEVI
Sponsered By:
CTM