Inspire · Connect · Develop
7, 8 en 9 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Ingeborg van der Vorm, Rijkswaterstaat

Strategisch Contractmanager Categorie Duurzame Inzetbaarheid & Mobiliteit, Rijkswaterstaat

Ingeborg van der Vorm, Rijkswaterstaat

 

De groeituin Social Return is een andere manier van werken, een sociale innovatie, waarbij de ontwikkelingsmogelijkheden en duurzame plaatsing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt centraal staat. Ingeborg geeft op geheel eigen wijze invulling aan duurzaamheid en deelt in deze sessie haar vormvrije aanpak met begrip voor de mens. Door vanuit verbinding met zichzelf te werken en haar verhaal te delen haken professionals uit verschillende vakdisciplines aan. Een ieder doet mee en brengt de eigen competentie, kennis & ervaring en netwerk in.

Zij werkt hierin samen met de markt, inkoop-, contract- en categoriemanagement en MT. De aanpak heeft inmiddels een breed draagvlak bij het management, collega’s en leveranciers.

 

Ingeborg van der Vorm is als strategisch contractmanager werkzaam binnen de categorie Duurzame Inzetbaarheid en Mobiliteit, gepositioneerd binnen RWS. Zij geeft op geheel eigen wijze invulling aan duurzaamheid van de factor mens. Dit doet zij vanuit het Inkoop Uitvoeringscentrum van Rijkswaterstaat Bedrijfsvoering in de rol van ambassadeur voor Social Return binnen het MVI Kennisteam en als 'Ingeborg' door bijvoorbeeld workshops te verzorgen ‘van medewerker voor medewerkers’, waarbij één van haar motto’s is: ‘talenten benutten,  zonder uit te putten.’

 

De Groeituin Social Return is weliswaar een sociale innovatie geboren vanuit Ingeborg haar rol bij RWS, maar van toepassing binnen de gehele Rijksoverheid en als gedachtegoed juist ook noodzakelijk toepasbaar buiten de Overheid en binnen alle overige sectoren zoals Industrie, Zorg, Zakelijke Dienstverlening en Retail. Tijdens deze sessie zal Ingeborg de deelnemers inspireren op de sociale innovatie en verrijken met voorbeelden, praktische vertaling en toepassingsmogelijkheden in de eigen dagelijkse praktijk.  

Artikel        Linkedin

Keynote:

  • Ronde 3A

Deelsessies

« Ga terug naar de lijst

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Logo Negometrix black
Addvue logo
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
logo_het_NIC 2017_def
CTM (1)
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755