Inspire · Connect · Develop
7, 8 en 9 oktober 2020 - DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Tom Hoeben, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Manager Inkoop

Tom Hoeben, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Nevi Zorg en het Team van Deskundigen Betaalbare Zorg hebben de Factsheet “Corona… wat leren inkopers in de zorg hiervan?” samengesteld op basis van een inventarisatie na het hoogtepunt van de crisis.

Een van de belangrijkste conclusies is dat veel zorginstellingen onvoldoende inzicht hadden in de leveranciersketens / supply chains van de artikelen die ze inkopen en de risico’s die zich daarin kunnen afspelen. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) heeft al meerdere jaren ervaring met het in kaart brengen van risico’s in de eigen leveranciersketens. Tom Hoeben, manager inkoop bij JBZ deelt zijn ervaringen en tools in deze sessie.

Tom Hoeben is sinds 2017 manager inkoop bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bestuurslid NEVI Zorg en lid van het Team van Deskundige Betaalbare Zorg. Daarvoor werkte hij jarenlang als adviseur bij Significant Synergy.

Een verslag (met video) van het gesprek dat wij in mei hadden met Jeroen kun je lezen op nevi.nl/nieuws/zorghelden-ondersteunen-met-inkoop-ervaringen-in-c.

 

LinkedIn

Keynote:

  • Ronde 1B

Deelsessies

« Ga terug naar de lijst

Powered By:
Nevi RGB
Sponsered By:
Logo Negometrix black
Addvue logo
Logo_Mitopics_RGB_small_2020
logo_het_NIC 2017_def
CTM (1)
Logo_Vendorlink-(transparant)-2000x755